سلام!
این جلسه در مورد چگونگی ساخت کتابخانه قطعات در نرم افزار آلتیوم دیزاینر صحبت خواهیم کرد .
نرم افزار آلتیوم دیزاینر کامل ترین کتابخانه های قطعات را درخود جای داده، از آن رو هر روزه قطعات جدیدی وارد بازار میشه برای همین این کمپانی در نرم افزار خود تدابیری دیده که خود کاربر شماتیک و فوت پرینت قطعات رو بسازه.
برای این کار لازمه ابتدا پروژه ای از مسیر new/project/integrated library با نام دلخواه بسازیم،دقت داشته باشید که آن نام همان اسم کتابخانه قرار هست باشه. بعد از مسیر new/library/schematic library یک محیط شماتیک برای ساخت شمای فنی قطعه و از مسیر new/library/PCB library یک محیط PCB برای ساخت فوت پرینت قطعات ایجاد کرده و در آخر ذخیره میکنیم.
بعضی از قطعات دارای مثل گیت های منطقی چند گیت رو درون خود جای دادند برای چگونگی ساخت شماتیک این قطعات لازمه که ویدئو زیر را تماشا کنید.
ابتدا لازمه در محیط شماتیک شمای فنی قطعه رو بسازیم ،میتونیم از قطعات دیگه هم کپی برداری کنیم برای این کار به محیط SCH library رفته و کتابخانه مورد نظر رو باز میکنیم و شماتیک اون رو کپی میکنیم.اگر هم خودمون بخوایم بسازیم که تَب Place میتونیم این کار رو انجام بدیم.
وقتی شماتیک تمام شد نوبت به فوت پرینت میرسه در این قسمت ، هم میتونیم از فوت پرینت های خود نرم افزار آلتیوم استفاده کنیم و هم خودمون بسازیمش که ما در این ویدئو از فوت پرینت های موجود استفاده کردیم.برای اینکار لازمه در محیط شماتیک لایبرری روی گزینه Add footprint کلیک کنیم و فقط کافیه اسم اون فوت پرینت رو بدونیم برای مثال DIP-20 ، وقتی اضافه شد باید از تَب Project گزینه compile integrated library رو بزنیم تا کتابخانه به کتابخانه های ما اضافه بشه.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
کليه حقوق اين سايت متعلق به سام نیک میباشد