دور جدید هکهای روسی در سایت هایی که متعلق به سازمان های آمریکایی بودند، پیش از شروع انتخابات میان دورهای 2018 کشف شد.
ماکروسافت در روز دوشنبه اعلام کرد چندین وبسایت تقلبی را که به گروههای هک اجازه میداد به دولت روسیه متصل شوند و سیستمهایشان را هک کنند، کشف و غیر فعال کرد.
دو مورد از سایت های جعلی برای تقلید از دو سازمان محافظه کار آمریکایی – موسسه هادسون و مؤسسه جمهوریخواهان بین المللی – طراحی شده اند، در حالی که سه دامنهی دیگر برای تقلید سایت های رسمی سنا ایالات متحده طراحی شده اند.
مایکروسافت گفت که یک گروه هکِ در ارتباط با ارتش روسیه، در پشت عملیات جاسوسی بود. گروهی که بیشتر به نام “Fancy Bear” و APT28 شناخته می شود و در سال های اخیر با تعدادی از هک ها مرتبط شده اند. از جمله این که در سال 2016 ایمیل ها و رونوشت های چت از شبکه کامپیوتری کمیته ملی دموکرات به سرقت رفته بود.
در گزارش مایکروسافت هیچ مدرکی مبنی بر اینکه دامنه های جعلی در یک هک موفق استفاده شده اند یا خیر، یافت نشد. با اینحال معمولا سایتهای جاسوسی میزبان تروجانهایی اند که طراحی شده اند که به طور خودکار کامپیوترهای بازدید کننده را آلوده کنند و ایمیل ها، اسناد و سایر اطلاعات حساس را سرقت کنند. پس از کشف سایت ها، ماکروسافت اعلام کرد که دستور دادگاه برای انتقال دامنه ها به سرور خود برای خنثی سازی تهدید، صادر شده است – رویکردی که شرکت ماکروسافت در دو سال گذشته 12 بار برای تعطیل کردن 84 وب سایت جعلی مرتبط با گروههای هک استفاده کرده است.
«برد اسمیت» رییس و افسر ارشد حقوقی در وبلاگ شرکت نوشت: «مهاجمان مایلاند حملاتشان تا حد امکان واقعی بنظر برسند بنابراین وبسایتها و آدرسهایی طراحی میکنند که قربانیانشان قصد بازدید یا دریافت ایمیل از آنها را دارند.» که سایت های مورد حمله واقع شده، این توصیف را مناسب میدانند.
این کشف چالشی برای ایالات متحده است تا از تکرار اتفاقات انتخابات سال 2016 که در آن بازیگران روسی از رسانه های اجتماعی برای کاشت دانه های اختلاف بین آمریکایی ها استفاده می کردند جلوگیری کند، زیرا رسانه های اجتماعی اجازه می دهند تلاش های تسلیحاتی در مقیاس جهانی(viral) گسترش یابد. سازمان اطلاعات آمریکا به کنگره هشدار داده است که این کمپینهای مجازی در انتخابات آینده ادامه خواهد یافت.
افشای مایکروسافت تقریبا یک ماه پس از آن که «رابرت مولر»، مشاور ویژه ایالات متحده، اتهاماتی را علیه 12 هکر روسی در جریان کمپین ملی دموکراتیک در مبارزات انتخاباتی 2016 زد، رخ میدهد. در ماه فوریه، وزارت دادگستری 13 تبعه روسی و آژانس تحقیقاتی اینترنتی را که گروهی مرتبط با سرویس های اطلاعاتی روسیه بودند، بدلیل راهاندازی یک کمپین تبلیغاتی در رسانه های اجتماعی در انتخابات 2016، محکوم کرد.
حرکت های مایکروسافت بخشی از تلاشهای مشترک برخی از شرکت های تاثیر گذار صنعت فناوری برای جلوگیری از دخالت خارجی میباشد. در ماه آوریل نمایندگان شرکتهای آمازون، اپل، گوگل، فیس بوک، مایکروسافت و… با نمایندگان جامعه اطلاعاتی آمریکا برای بحث در مورد آمادگی برای انتخابات میان دوره ای ملاقات کردند.
وزارت دادگستری ایالات متحده همچنین سیاست جدیدی را برای آگاهی رسانی به آمریکایی ها درمورد عملیات خارجیای که برای تضعیف اعتماد نسبت به دموکراسی در ایالات متحده تلاش میکند، ایجاد کرده است. طرح دولت این است که شرکت های آمریکایی، سازمان های خصوصی و افراد را زمانی که تهدیدی در مورد هک شدن توسط بازیگران خارجی شناسایی میشود، آگاه سازد.
منبع: Cnet.com
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
کليه حقوق اين سايت متعلق به سام نیک میباشد